400 TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! Yeni Sezon Kitaplarda %50'ye Varan İndirimler Başladı! 400 TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! Yeni Sezon Kitaplarda %50'ye Varan İndirimler Başladı! 400 TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! Yeni Sezon Kitaplarda %50'ye Varan İndirimler Başladı! 400 TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO! Yeni Sezon Kitaplarda %50'ye Varan İndirimler Başladı!
Yükleniyor...
Alt Kategoriler
Markalar
Nitelikler
Fiyat Aralıkları
-
Listeleme

9. sınıf öğrenciler için hazırlanan 9. sınıf test kitapları, öğrencilerin okul derslerine olumlu katkıda bulunur ve test çözme alışkanlığı kazandırır. Üniversite sınavı ile sonuçlanan lise yolculuğunun ilk yıllarında, ders çalışma ve test çözme alışkanlığı elde etmek çok önemlidir. Öğrencilerin yüksek tempoda olmasa da 9. sınıf soru bankası çözerek hafif tempoda bir çalışma sürecini, rutin haline getirmesi gerekir. Özellikle yüksek puanlı üniversite ve bölüm hedefi olan öğrencilerin sadece son sene çalışarak kazanma ihtimali bir hayli düşüktür. Bu bakış açısı ile birlikte, lisenin ilk iki yılı hafif tempoda başlayarak son 2 sene yüksek tempoda olacak şekilde bir plan yapılabilir. Bu yaklaşım sayesinde, hayalini kurduğunuz üniversite ve bölümü kazanma şansınız çok yüksek olacaktır.

9. sınıf dersleri müfredat gereğince her öğrenci için aynı olmaktadır. Aydın Yayınları’nın hazırlamış olduğu bütün yardımcı kaynaklar mevcut müfredata göre güncel konuları kapsamaktadır. Öğrencilerin özellikle eski yayınları satın alması, müfredat farklarından dolayı sorun yaşamasına neden olabilir.

9. Sınıf Fizik Kimya Biyoloji Coğrafya Edebiyat Tarih Kitapları, Aydın Yayınları’nın profesyonel kadrosu tarafından hazırlanır ve en uygun fiyatlarla online web site üzerinden öğrencilerle buluşturulur.

Aydın Yayınları 9. Sınıf Yardımcı Kaynakları Nelerdir?


Aydın Yayınları tarafından oluşturulan yardımcı kaynaklar oldukça geniş bir yelpazeye dağılır. Öğrenciler için güncel müfredata uygun bir şekilde hazırlanan 9. sınıf kaynakları, sade ve anlaşılır bir dil ve yeni nesil sorular sayesinde büyük beğeni kazanmıştır. 9. Sınıflar için oluşturulan kaynak kitaplar şu şekildedir;
  • Lise 9. Sınıf Ders İşleyiş Modülleri: Konu anlatım kitapları olarak da bilinen ders işleyiş modülleri, her ders için ayrı ayrı hazırlanmaktadır. Okulda görülen derslere yardımcı olmak için hazırlanan kitaplar, sahip olduğu pekiştirme testleri gibi çok sayıda zengin içeriğe sahiptir.
  • Lise 9. Sınıf Akıllı Defter: Akıllı defter, öğrencilerin çalışırken en çok zevk aldığı kaynaklardan biridir. Hem konuları iyi bir şekilde öğretir hem de sunmuş olduğu alıştırmalar sayesinde konunun pekişmesini sağlar.
  • Lise 9. Sınıf Konu Özetli Soru Bankası: Konu özetli soru bankaları, öğrencilere hap şeklinde bilgiler sunan önemli bir kaynaktır. Konuyu sıfırdan çalışmak yerine, sadece önemli yerlerini hatırlamak için tercih edilir. Konu özetinin arkasında yer alan testler sayesinde, konu derinlemesine öğrenilir.
  • Lise 9. Sınıf Soru Bankası: Test çözme alışkanlığının 9. sınıfta kazanılması son derece önemlidir. Soru bankaları, bu konudaki en büyük yardımcınız olacak.
  • Lise 9. Sınıf Ödev Fasikülleri: Ödev fasikülleri sayesinde konuları tekrar yaparak öğrenme şansı elde edersiniz.
  • Lise 9. Sınıf Kamp Kitabım: Ders çalışma kampları için hazırlanan bu eserler, yoğun çalışma süreçlerindeki en büyük yardımcı kaynaktır.

Yukarıda yer alan eserler, en iyi 9. sınıf ders kitapları olarak bilinmektedir. Aydın Yayınları’nın deneyimli kadrosu tarafından hazırlanan yardımcı kaynaklar, okul puanınızı da çok olumlu bir şekilde etkiler.

9. sınıf matematik, fizik, tarih, coğrafya ve biyoloji kitapları, ayrı ayrı oluşturulan kitaplardır. Konuları derinlemesine öğreten yardımcı kaynaklar, dersin tekrarı için kullanılmalıdır. Konuların ilk öğrenilmesi gereken yer okuldur.

Aydın Yayınları 9. Sınıf Ders Kitapları


Aydın Yayınları, 9. sınıfların görmüş olduğu bütün dersler için yardımcı kaynak hazırlamaktadır. Konu anlatım, soru bankası, özetli konu anlatım ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Öğrenciler aşağıda yer alan dersler için yardımcı kaynaklara ulaşabilir.
  • Kimya
  • Biyoloji
  • Türk Dili ve Edebiyatı
  • Matematik
  • Fizik
  • Coğrafya
  • Tarih
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

Aydın Yayınları tarafından hazırlanan 9. sınıf yardımcı kitap setleri, en son müfredata göre düzenli olarak güncellenmektedir. Soru bankaları ise yeni nesil ve farklı tipte sorularla zenginleştirilmiştir. Özellikle son yıllarda gerçekleşen üniversite sınavlarında, klasikleşmiş soruların yerine yeni nesil soruların yer aldığı görülmektedir. Öğrencilerin yeni nesil sorulara alışması için son yıla bırakmadan önceki yıllarda bu tip sorularla tanışması gerekir.

Sınavlarda en çok soru tutturan yayınevlerinden biri olan Aydın Yayınları, bu başarısını deneyimli kadrosuna borçludur. Öğrenciler için hazırlanan kaynaklar, son derece yalın ve anlaşılır bir dille hazırlanmaktadır. Bunun yanı sıra, soru havuzu da düzenli olarak güncellenerek, öğrencilere zengin bir içerik sunulmaktadır.

9. Sınıf Ders Kitapları Fiyatları


Dönem dönem özel indirimlerimizle sunulan Aydın Yayınları 9. sınıf ders kitapları, zengin içeriği ve sınavlarda sağlamış olduğu başarısı ile dikkat çekmektedir. Öğrenciler arasında, sınavlarda en çok soru tutturan yayınevi olarak bilinen Aydın Yayınları, sahip olduğu bütçe dostu fiyatlandırma ile çok fazla rağbet görüyor.

Hem öğrencileri hem de velileri sevindiren fiyat politikası, Aydın Yayınları’nın en çok satılan yayınlardan biri haline getirdi. Yıl içerisinde gerçekleştirilen özel kampanyalardan ve ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak için sitemizi yakından takip edebilirsiniz. 9. sınıflar için sunulan zengin yardımcı kaynak setleri sayesinde başarıya ulaşmak artık çok kolay.
 
Yükleniyor...